Nulladik évfolyam

A Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusa az EFOP-3.4.4 „INFOPÁLYA” projekt keretében „Nulladik” évfolyamot indít a 2018/19 tanévben. A „nulladik” évfolyam első foglalkozására 2018. november 17-én kerül sor.

A „nulladik” évfolyam indításának célja a GDF Siófoki Campusának vonzáskörébe tartozó középfokú oktatási intézmények diákjainak felkészítése a felsőoktatásba történő sikeresebb felvételre, amely egyben elősegíti a tanított tárgyakból az érettségire való eredményesebb felkészülést is, illetve a továbbtanulni szándékozó korábban érettségizett fiatalok felsőoktatásba történő bekerülésének elősegítése.

Tantárgyak

  • Matematika
  • Fizika
  • Informatikai alapok

A képzés tantermi foglalkozásokból áll, melyet a főiskola elektronikus oktatási rendszerében elhelyezett online segédanyagok, feladatok egészítenek ki. A képzést siófoki oktatóinkkal valósítjuk meg.

A tantermi órák száma: Matematika: 30 óra; Fizika: 30 óra; Informatikai alapok: 45 óra.

A képzés helye: a Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusa (Siófok, Petőfi sétány 1).

Ideje: 2018. november 17- 2019. március 12. (Matematika és fizika: szombati napokon 8.00-tól 14.00-ig, november 17. és február 23. között. Informatikai alapok: november 20. és március 12. között, keddi napokon 16.00-tól19.00-ig. A téli szünetben nem tartunk órát.

A képzés költsége: A KÉPZÉS INGYENES, RÉSZVÉTELI DÍJ NINCS!

A képzést eredményesen elvégző, legjobb diákokat külön ösztöndíjban is részesítjük! (a résztvevők több, mint 50 %-a részesülhet max. 100 ezer Ft/fő ösztöndíjban). Két fő rászoruló hallgató pedig szociális ösztöndíjban részesülhet!